maanantai 3. helmikuuta 2014

Uusi viikko -vanhat kujeet!

Hyvää maanantaita! :)

Kiva huomata, että blogissa on vieraillut ihmisiä, kiitos siitä :) Käydessänne, jättäkää vaikka kommenttia ja kertokaa ihmeessä mielipiteenne siitä, miten tämä homma on teidän mielestänne lähtenyt käyntiin! Otan mielelläni vastaan myös toivepostauksia, vaikka tässä ihan alussa ollaankin! Blogi löytyy myös blogilistalta :)

Sikäli mikäli tämä blogi kerää lukijoita, on lukijoiden kesken tiedossa pientä arvontaa :) Kehittelen sitä hieman vielä ja kerron sitten tarkemmin, kunhan arvonta on ajankohtaista :)

Tämä maanantai on kyllä mennyt ohi ihan yhdessä hujauksessa. Päivä on vaan vierähtänyt iltaan ja nyt alkaakin jo olla pimeää ja hieman sateistakin, joten ulos meneminen ei hirveästi houkuttele. Mitäpäs, jos tämän harmaan maanantain kunniaksi kertoisin teille mun uusimmista hankinnoista, joita odotan saapuvaksi? :)

Kuten eilen taisin mainitakkin, asunnosta puuttuu kattovalaisia vielä. Muiden huoneiden osalta vielä mietiskelen eri vaihtoehtoja (ja niistä voisin tehdä erillisen postauksen), mutta olohuoneen valaisimen osalta oon saanut päätöksen tehtyä. Olohuoneen valaisimeksi valitsin Tapio Anttilan Triple valaisimen:



Sivustolla Triplen valaisimen kuvaillaan sopivan jokaisen sisustajan kotiin ja olevan näyttävä elementti tilassa kuin tilassa. Epäilemättä. Itse pidän valaisimen yksinkertaisuudessa ja sitä kautta tyylikkyydestä. Uskoisin sen sopivan olohuoneeseen todella hyvin!




Tämä veistoksellinen valaisin pääsee näillä näkymin joko olohuoneeseen tai yläkerran eteisen käytävälle. Molempiin tiloihin se mielestäni sopisi oikein hyvin.

Makkarin seinälle haluaisin peilin luomaan tilan tuntua ja mielestäni aika hyvä vaihtoehto olisi Ikea Hemnes-sarjan peili:


 Kuva www.ikea.com

Eteinen huutaa kenkäkaappia, sillä haluan, että kengät ovat siistissä järjestyksessä "piilossa", eivätkä pyöri lattialla. Kenkäkaapiksi oon ajatellu niin ikään Ikean Hemnes-sarjan kaappia:


Kuva www.ikea.com

Tuntuu, että tätä listaa vois jatkaa loputtomiin, mutta jätetään jotain seuraavallekkin kerralle ;) Onko teillä jokin lempivalaisin, minkä aiotte hankkia tai minkä kenties olette jo ehtineet hankkia? :)

Huomasin blogeissa olevan liikkeellä haaste, jossa yksi postaus kirjoitetaan omalla murteella. Ja vaikka en haastetta olekaan mistään saanut, ajattelin kysyä, että olisitteko te haluakkaita lukemaan joku päivä juttuja Etelä-Pohojommaan murteella? :D

2 kommenttia: