lauantai 1. helmikuuta 2014

Hyvää mieltä ja höpötyksiä


Hei kaikki!


Olen jo pitkään pohtinut blogin perustamista ja tänään sattui olemaan sopivan rauhallinen päivä tämän aloittamiselle. Miksi sitten halusin perustaa blogin? Halusin paikan, jonne voin kirjoitella mua kiinnostavista aiheista, kuten sisustuksesta, muodista ja ihan tavallisesta elämästäkin.

Blogin on tarkoitus, kuten jo nimikin kertoo, olla hyvän tuulen ja iloisuuden blogi. Toivoisin tämän blogin tuovan hyvää mieltä myös mahdollisille lukijoilleni :) Voidaan yhdessä tehdä jokaisesta päivästä hyvä päivä, eikös? Rajanvetona sanon heti, etteivät omat läheiseni tule esiintymään täällä nimillä eivätkä välttämättä edes kuvissa. Myös työni tulen pitämään blogista erillään.

Jotain mahdollisesti itsestäni? Olen 23- vuotias Espoossa asuva ja työskentelevä nuori nainen. Vapaa-aikani käytän pitkälti sisustukseen, liikuntaan, elokuviin ja ystävien tapaamiseen sekä koiran kanssa lenkkeilyyn ja leikkimiseen. Omistan pienen ja suloisen kääpiövillakoiran, jolla on tällä hetkellä ikää hieman yli 4 kuukautta. Kovin on touhukas ja leikkisä tapaus. Tällä hetkellä nukkuu "kauneusuniaan" mun jaloissa :)

Huomenna ajattelin aloittaa sisustusjutuilla ja esittelen teille tämän hetkiset lempparini sisustusmaailmasta. Osan lemppareista olenkin jo kotiuttanut, mutta osa odottaa vielä kukkaron paksuuntumista :)


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hyvältä vaikuttaa alku. Saisitko tämän vielä Blogilistalle niin seuraaminen helpottuisi?

    -Heminä

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!

    Tottakai saa! :) Pitääpäs heti tutustua, että miten :) Kaikki on näin aluksi hieman hakusessa!

    VastaaPoista
  3. Nyt pitäisi olla blogi lisättynä Blogilistalle! :)

    VastaaPoista