lauantai 1. helmikuuta 2014

Dreaming

Pinterestiin eksyessä alkaa yleensä aina melkoinen haaveilu siitä, mitä kaikkea sitä voisikaan toteuttaa oman asuntonsa suhteen. Kuvat ovat toinen toistaan kauniimpia ja oikeastaan joskus kuvia jää katselemaan pitkäksi aikaa.

Seuraavat kuvat ovat siis http://www.pinterest.com - sivustolta. Kuvat antavat osviittaa siitä, minkä tyyliseksi oman asuntoni sisustaisin.

Tämä keittiö on mielestäni todella valoisa ja värit ovat kauniita. Vaaleat sävyt ovat ehdottomasti mieleeni, mutta tumma väri antaa sopivasti eloisuutta ja kontrastia. 

Tuossa olohuoneessa voisin kuvitella viettäväni kaiken aikani. Tyylikästä! Ja nuo isot ikkunat! Vaaleat lattiat ovat tyylikkäät.
Makuuhuoneessa pidän neutraaleista ja pehmeistä väreistä. Kyllä uni maistuisi. 


Omassa sisustuksessani oon kyllä paljon kuvissa näkyviä värejä käyttänyt ja noita katellessa saa joka kerta ostoslistalleen muutaman "pakko ostaa"- kohdan lisää.

Haaveilusta todellisuuteen, joskaan sekään ei ole hassumpaa :) Täällä on lenkkeilty koiran kanssa ja väsynyt lenkkeilijä nukkuu taas vaihteeksi. Lenkin jälkeen olikin mukava saunoa ja sen jälkeen nauraa kippurassa katsoen Putousta. Kerrassaan mukava lauantai siis!


Väsynyt lenkkeilijä <3 Raukan turkki kihartuu tuolla lumihangessa melkoisesti. Harjataan huomenna sitten!


Minkälaisiin asioihin te kiinnitätte huomiota sisustuksessa? Onko jotain sellaista, mitä ette missään tapauksessa siedä? Entä jotain, mikä on mielestänne aina ollut tyylikästä ja ajatonta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti