sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Makkarin stailausta!

Iltaa vielä!

Sain edellistä postausta kirjoittaessani inspiksen stailata vähä makkaria uudelleen ja niimpä lähdinkin penkomaan vaatehuonetta ja siellä olevia sisustustyynynpäällisiä.

Vallilan tyynynpäälisiä löytykin muutama:sis


 Ihania värejä! Kaikkien näiden olemassaoloa en muistanutkaan. Kevääksi ja kesäksi siis paljon mahdollisuuksia :)


Kevään 2014 väritrendeihin kuului turkoosi. Varastosta löytyi muutama tummanharmaa ja yksi turkoosi tyyny, jotka pääsivät sohvan toiseen nurkkaan :)


Toiselle reunalle Vallilan neonvihreä tyyny. Mielestäni värit sopivat yllättävän hyvin yhteen :) 

Täytyy myös esitellä teille äidiltäni saama kätevä juttu olohuoneeseen. Meillä ei olohuoneessa ole sohvapöytää, eikä sellaista ainakaan näillänäkymin ole edes tulossa, sillä koen että olohuoneesta tulisi sohvapöydän kanssa liian ahdas. Tämä esine on oikein kätevä esimerkiksi kaukosäätimille tai juomalasille: 


Huomenna esitellään loput asunnosta. Ja toivotaan, että ystäväni Flamingo kotiutuisi myös tulevalla viikolla :) Itselle tuleva viikko on melko kiireinen, mutta yritän postata mahdollimman usein siitä huolimatta :) En ajatellutkaan, miten paljon tämä vie aikaa. Toki, tämä on mukavaa ja kirjoittaminen irtaannuttaa mukavasti kaikesta muusta, mitä mun elämässä on. Tässä vaiheessa ainakin vielä pursuan ideoita, joita haluan toteuttaa ja voisin istua tässä tietokoneella näpyttelemässä vaikka kokoajan :) Ja mikäli teillä lukijoille olisi ehdotuksia, mistä haluaisitte mun tekevän postauksen niin vinkatkaa ihmeessä! :) Kaikki ehdotukset lupaan toteuttaa, mikäli vaan rahkeet riittää :)

Lopuksi Puppe haluaa toivottaa teille ihanaa sunnuntai-iltaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti