lauantai 8. helmikuuta 2014

Lauantain uutuudet!

Mukavaa lauantai-illan alkua!

Täällä on taas tänään kärsitty pääkivusta, joka onneksi pikkuhiljaa alkaa antamaan periksi :)

Nyt istuskelen sohvalla, nautin kynttilöistä ja puhtaasta kodista :) Meinasin kannustaa SaiPan voittoon, mutta avasin telkkarin 2 minuuttia myöhässä ja siinä vaiheessa tilanne oli 3-0 SaiPan häviöksi. Mut kyl ne nousee, nyt kun kannustan niitä!

Tänään ollaan kuitenkin saatu tehtyä ihan kivasti kotihommia :) Kenkäkaappi ja valaisin on nyt paikoillaan ja oon kyllä tosi tyytyväinen ostoksiini! Ihana, kun olohuoneessa on nyt kunnolla valoa ja kengät ei pyöri enää lattialla. Vaan, kun ne kengät nyt laitettais sinne kaappiin eikä jätettäis tuohon lattialle lojumaan ;)


 Tuossa valaisimessa oli ihan tajuttoman pitkä johto. Sai tehdä melkosen homman, että sai johdon kokonaan piiloon, koska en halunnut katkaista johtoa, sillä sitä saattaa joskus tarvita pitkänkin mallisena. 
Antaa kyllä todella ihanan valaistuksen laajalle alueelle. 


Pentikin kulhot siirtyivät kenkäkaapin päälle ja lipasto sai kaverikseen todella vanhan kynttilänjalan. Tämä kynttilänjalka on mun isun vanha ja hän antoi sen mulle jokinaika sitten. Mulla kesti hetken, ennen löysin siihen tuollaiset pallokynttilät ja oikeanlaisen paikan asunnosta. Lipasto on nyt kahden vanhan esineen "yhteispaikka" :)


Kenkäkaappi sijoittui eteiseen portaiden vieressä olevaan syvennykseen. Kaappi vie todella vähän tilaa, koska siinä on vain kaksi jalkaa ja kaapin takaosa kiinnitetään seinään. Kenkiä mahtuu 8-10 paria. Valkoinen rahi antaa mahdollisuuden istua kenkiä laittaessa. 


Mikään ei kyllä oo niin ihanaa pimeässä vuodenajassa kuin kynttilöiden polttaminen :) Mulla on kevyesti tuoksuvia kynttilöitä, jotka antaa hennon tuoksun asuntoon palaessaan. 

Nyt toivotan ihanaa lauantai-iltaa kaikille :)

Ps. Huomenna kurkistetaan makkariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti