perjantai 7. helmikuuta 2014

kuinka vietän perjantai-illan?

No kokoamalla kalusteita tietenkin ;) tai no siis, istun sohvalla ja huikin ohjeita. Onneksi kokoojalla on hyvät hermot ja se on vasta muutaman kerran kehottanu mua olemaan ihan hiljaa.. hmm, kehikko on nyt saatu kasaan ja kuulemma verenpaineet on sen verran koholla, että aamulla jatkuu :D
Ikean reissu olikin taas mieleenpainuva kokemus, joka vain lisäs halukkuutta käyttää itsepalvelukassoja. Yleensähän käytänkin itsepalvelukassoja,  mut tänään mulla oli poikkeuksellisesti käteistä, joten päädyin ihan normikassalle. Siinä kassalla oli varmaan ekaa tai toista päivää töissä oleva nuori henkilö,  joka ihan ymmärrettävästi oli vielä hieman hukassa asioiden kanssa. Mutta miksi, voi miksi, tälle uudelle työntekijälle ei oltu laitettu kokeneempaa henkilö siihen viereen neuvomaan asioissa? Nyt tän kassahenkilön aika meni edestakasi juostessa ja etsiessä apua tai puhelimella soitellessa jollekkin kokeneemmalle työntekijälle, joka sit jostain saapui auttamaan. Ja jonoa kerty ja aikaa tuli jonossa vietettyä valehtelematta se 30 minuuttia. Varmaan olisi ollut asiakkaille ja erityisesti sille uudelle työntekijälle mukavempi, mikäli apu olisi ollut lähellä. Hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua kyllä sain ja siitä jäi hyvä mieli :) Jotenkin vaan itsekin uusia työntekijöitä perehdyttäneenä ja itsekin uutena olleena koin pientä ärsytystä tuosta järjestelystä. 
Nyt on olohuoneessakin valaisin. Ja se on ihana! ♡ Kunnon materialisti pääsi valloilleen taas tänään pakettia avatessaan. Taisin samalla tehdä vähä lisäkohtia mun haluan-listaan, joka muuten on tolkuttoman pitkä :D Miksei kaikkea voi saada nytjustiinheti?! Mä oon kyllä melko malttamaton asioissa ja kaiken pitäis tapahtua heti ja kaikki pitäis saada suurinpiirtein sillä sekunnilla, kun jotain keksii haluta. Kukkaro on harvoin mun kanssa samaa mieltä -kellään muulla samantapaisia ongelmia?
Vetäisin tuossa töiden ja shoppailun jälkeen kevyet 2.5 tunnin päikkärit ja nyt ei jostain syystä väsytä yhtään.. :D Perjantait on aina vähä sellasia zombi-päiviä. Viis kertaa viikossa 05.35 herätykset on liikaa. Ja vaikka yritän mennä ajoisaa nukkumaan niin silti loppuviikosta väsyttää kyllä aikalailla.
Huomenna tulossa kuvia valaisimesta ja (toivottavasti) kasassa olevasta kenkäkaapista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti