maanantai 10. helmikuuta 2014

Tervetuloa kurkistamaan asuntooni!

Makkari onkin jo esitelty ja nyt vuorossa olisi loput neliöt :) Aloitetaan siis, tervetuloa kotiini! :)


Mitähän oven takaa löytyy?


Heti ovesta vasemmalla on kenkäkaappi ja pieni rahi. Ne sijoittuvat yläkertaan vievien portaiden alle. Tuo eteisessä oleva laatta on mielestäni todella kiva ja sen alla on lattialämmitys eli tälläinen paljain jaloin kulkevakaan ei palele ;)


Yläkertaan menee aavistuksen verran kierremäisesti nousevat portaat. Portaat on samasta tammiparketista tehty kuin lattiat. Meillä on noiden portaiden kanssa sellanen viha-rakkaussuhde. Siivouspäivinä vihaan niitä, mutta muuten rakastan. :D 


Oikealle katsoessa aukee näkymä olohuoneeseen. 


Olohuoneesta on myös käynti takapihalle, jossa on oma pieni piha :)
Tv näyttää ihan liian pieneltä ja haluaisin kyllä huomattavasi isomman Tv:n. Tv:n haluaisin seinään kiinni ja tv-tasokin sais mennä vaihtoon joskus. Jopas mä nyt keksin taas "puutteita"...


Samassa tilassa on myös keittiö. Keittiössä on mun mielestä auttamatta liian vähän tilaa ja etenkin pöytätasoja kaipaisin enemmän. Kaappitilastakaan ei varmasti haittaa olisi ;) Mutta pidän tuosta harmaan ja valkoisen yhdistelmästä, mikä keittiössä on :) Keittiöntasojen pinta on samantyylistä kuin lattia ja portaat :) Liesituuletin saisi myös olla sellainen "näkymätön" malli. Tuo muovinen "lippa" lähinnä vaan kerää kaiken p*skan itseensä ja sitä saa olla siivoamassa kokoajan :D Keittiönpöytänä toimii mun edellisestä asunnosta mukaan tarttunut pöytä, joka on vaihtumassa kyllä uuteen jossain vaiheessa :)

Ala- ja yläkerran vessaa. 


Ja viimeisenä sekä ehkä parhaimpana asiana: oma sauna <3 Sauna on kyllä maailman paras keksintö ja se onkin tässä taloudessa todella kovassa käytössä.

Sen verran voisin asunnosta vielä sanoa, että kyseessähän on vuokra-asunto, ei oma. Mikäli olisi oma kyseessä, olisin monia asioita tehnyt ihan toisin. Toivottavasti joskus saisi oman asunnon. Kaikista makeintahan olisi, jos voisi suunnitella asunnon suurimmalta osin itse.

Täytyy lopussa antaa äidille kunniamaininta ( ja äiti, kun luet tätä niin haluan sanoa, etten ole tehny mitään pahaa eikä mulla oo mitään taka-ajatuksia, vaikka sua kehunkin ;) ). Äiti on tosiaan suunnitellut mun lapsuudenkodin itse ja hän on kyllä onnistunut tekemään siitä todella ajattoman! Itse en ole nimittäin kovinkaan montaa (lue: en ainuttakaan) taloa nähny, joka olisi 19 vuoden jälkeen valmistumisesta edelleenkin modernin ja tyylikkään näköinen - ilman suurempia remontteja! Suuremmilla remonteilla tarkoitan, että keittiö, sauna -ja pesutilat yms. ovat alkuperäiset. Talo on kyllä vaihtanu väriään punaisesta harmaaksi, mutta sisätiloihin on kyllä tehty tosi vähän minkäänlaisia remontteja. Kerran kun suunnittelee kunnolla, ei tarvitse muutaman vuoden välein uusia ;) Saatte varmasti kuvia siitä, kunhan vierailen kotona :) 

1 kommentti: