sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Hyvän fiiliksen metsästys

Hei,

Anteeksi piiitkä tauko. Toivottavasti kaikki lukijat eivät oo kaikonneet! En tarkotuksella ole kirjottanu mitään pitkään aikaan, koska kuten alussa sanoin, blogin tarkoitus on olla hyvänmielen blogi. Noh, tämä hyvä mieli on viime aikoina ollu todella kadoksissa ja positiivisia asioita on ollut todella vaikea löytää, vaikka koenkin olevani ihminen,  joka niitä löytää helpostikkin asioista.

Varmaan jokainen tietää sen tunteen, kun kaikki vastustaa ja vaikka mitä yrittää, seinä nousee vastaan. Rrrraivostuttavaa!

Nyt hyvin levätyn viikonlopun jälkeen alkaa pikkuhiljaa löytymään positiivisuuttakin :) eli kyllä tämä tästä ;)

Viikonloppuun on kuulunut nukkumista, nukkumista, ulkoilua ja nukkumista :D ja se on todellakin tullut tarpeeseen. Maaliskuun lopuille viikonlopuille onkin tiedossa vaikka kuinka paljon kivaa puuhaa! :)

Tein lupauksen tänään itelleni, jonka toivottavasti muistan pitkään. En aio luoda ajatustakaan enää asioille, joille en itse voi mitään. Keskitän intoni ja voimavarani ainoastaan niihin asioihin ja niihin ihmisiin, jotka ovat panostukseni ansainneet ja joista saan hyvän mielen. Jospa niihin mukaviin asioihin keskittymällä jokaisesta päivästä löytyis pieni palanen sitä hyvää päivää :)

Loppuun vielä sekalaisia kuvia menneiltä viikoilta! Näköjään osa kuvista jo kertaalleen julkaistujakin, mutta tyhmä ei osaa poistaa niitä puhelimella kirjotetusta julkaisusta ;) kertaus on opintojen äiti!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti