torstai 6. helmikuuta 2014

Muistelua edellisten asuntojen sisustuksista

Heipsan!

Anteeksi, mut mun päivä on ollu niin ykstoikkoinen, etten saanu ainuttakaan järkevää kuvaa aikaseksi koko päivästä :D Tai uskon, että ketään ei kiinnosta katsoa kuvia tietokoneesta ja paksusta kasasta papereita? :)

Aloin eilen illalla miettimään entisiä asuntojani (joita on kyllä melkoinen määrä) ja oikein naureskelin ääneen, kun muistin millaseksi asuntojaan on sisustanu. Jokainen asunto on kuitenkin tuntunut jollain tapaa kodilta, mutta näin jälkeen päin ajattelee, että miten "kamalia" ne asunnot onkaan ollu. Harmittaa, ettei asunnoista oo enää kuvia :D

Ensimmäiseen kämppään haalittiin kaikki mahdollinen, mitä vaan tuttavilta ja sukulaisilta ilmaiseksi saatiin, sillä rahaa ei sisustukseen kamalasti ollu käytettävissä. Eka kämppä tais olla kolmio, n. 80 neliötä. Kahdessa makkarissa oli tummansininen muovimatto ja keittiössä kirkkaanpunainen muovimatto. Eteisen kaapit oli myös kirkkaanpunaiset ja eteisessä oli lisäksi sellanen tosi kauhtunu hattuhylly :D Siinähän sit alat sisustelemaan. Oli tummanruskeeta, oli oranssia, oli lilaa, oli sinisen sävyjä ja vielä punasta. Tais olla vielä mustaakin :D  Onneksi siitä on ollut suuntaa vaan ylöspäin (ainakin toivottavasti).

Toinen kämppä olikin sit melkein 100 neliöinen ja siellä oli osakalusteista jo valmiina, mikä helpotti elämää kummasti :) Se kämppä tais jo olla sellanen, et aloin vähä ajattelemaan, mikä oikeasti sopii yhteen ja mikä ei. Tosin edelleen kaikki ostettiin mahdollisimman halvalla, mutta eihän hintalappu aina kerro tyylikkyydestä mitään :) Siinä asunnossa värit oli vaaleita. Oli vaaleanruskeaa, valkoista ja beigeä. Muistan sen asunnon vessan: se oli maalattu kauttaaltaan kirkkaansinisellä ja kattoon oli tehty vapaalla kädellä kuu ja muutama tähti - voitte kuvitella, että sillä vessalla ei oltaisi mihinkään Suomen kaunein koti -kisaan lähdetty kilpailemaan :D Mutta muuten asunto oli oikein viihtyisä ja etenkin tilava :)

Kolmas asunto olikin melko uus ja vasta rempattu saunallinen kaksio. Se oli melko tummanpuhuva, sillä sekä olohuoneessa että makkarissa oli mustat tapetit. Toki tapeteissa oli kuvioita: olohuoneessa hopea ja makkarissa kultainen kuvio.  Sisustus muuttu melko tummaksi ja kaikki vaaleat sävyt jäi.

Eron jälkeen olikin pakko todeta, että hups, mulla ei ole yhtään kalusteita. Oli siis muutettava valmiiksi kalustettuun asuntoon. Eka kämppä, missä asuin yksin. Saamerin kylmä kellarikerroksen asunto omakotitalon yläkerrassa. Vaikka kaikki kalusteet oli valmiina, sain siitä asunnosta mielestäni tosi kivan. Ekan kerran laitoin seinätarroja seinille ja pikkuhiljaa ostelin tavaraa asuntoon. Muistan, kun sen vuoden jouluna sain joululahjaksi ison paketin. Avasin käärön ja sieltä pilkotti Tuplakuplan paketti. Muistan varoittaneeni, että jos tämän pahvilaatikon sisällä on jotain muuta kuin mitä paketti antaa olettaa, en vastaa seurauksista. :D Olin nimittäin niin pitkään tuplakupla valaisimesta haaveillut. Olihan siellä ihan oikea Tuplakupla ja se pääsikin asunnossa heti paraatipaikalle :)

Seuraavaan asuntoon ostinkin sitten kaikki kalusteet uutena ja ne on kulkeneet tähän nykyiseenkin asuntoon mun mukana :) Ikeasta tuli mun hyvä kaveri ja ihastuin moniin heidän sarjoihinsa. Tämä nykyinen ja edellinen asunto ovatkin sit olleet ihan täysin uusia, joten jo pintojen siisteys on auttanut sisustuksessa. Toisaalta pienessä,  noin 30-35 neliöisessä, asunnossa ei ihan hirveästi oo sisustettavaa :)

Edellisestä asunnosta, josta muutin tähän nykyiseen, löysin muutaman kuvan:







Kyllä mulla turkoosiakin jossain oli :) Kommenteissa vilahtikin, että piristevärejä voi laittaa esim kylppäriin, jos ne ei muualle sovi - ja tottahan se! :)




Tykkäsin kyllä tuon asunnon valoisuudesta ja se oli tosi tilava ja hyvin suunniteltu kokonaisuus, ottaen huomioon, että tuo asunto oli yksiö. Oma sauna oli myös kyllä sellasta luksusta, aijai! :)


 Töissä on mukavaa!


Iltariennoille lähdössä :)

Pakollinen hississä otettu päivän asu-kuva. Seuraavan vois ottaa ees ilman salamaa? :D

Nytpäs toivotan teille oikein mukavaa iltaa ja kauniita unia! :)

Ps. Huomenna on perjantaiiii, jippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti