sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Mukava viikonloppu!

Ompas ollu loistava viikonloppu! Rentoa meininkiä,  hyvää ruokaa juomaa ja seuraa :)

Kisastudio on ollu pystyssä joka päivä ja eilinen peli olikin Suomen osalta mahtava! Ääni saattaa olla vähä käheä huutamisesta ;)

Nyt painitaan elokuva -ja koti-illan välillä. Elokuvissa pyöriis Kummeli V, mut toisaalta kotisohvakin kiinnostais! Katotaan kumpi vie voiton tänään!

Tänään tapahtu ihan jotain tosi mukavaa. Törmättiin omistajaan ja kahteen ihanaan villakoiraan, jäätiin juttelemaan samalla kun koirat sai tutustua toisiinsa. Tuli puheeksi koirien takit ja sanoin etten ole Pupelle vielä ostanu, koska pentuvaiheessa kasvu on nopeeta ja takit on aika arvokkaita. Kuvitelkaa, että tämä mahdottoman mukava nainen pyysi mut käymään heillä ja hän antoi lähes uuden takin, joka oli hänen koirilleen liian pieni, mulle ilmaiseksi! Tulihan ihana fiilis! Nähdään tuon naisen kanssa vielä koirajuttujen merkeissä ja aion jotenkin häntä vielä kiittää vaikkapa pienen lahjan muodossa :) Oon täällä pääkaupunkiseudulla tottunu ettei ihmiset halua jutella vieraiden kanssa saatikaan, että he tekisivät jotain tuollaista! Onneksi on olemassa näitä mahtavia poikkeuksia, joihin onnekkaasti törmää :)

Onnekkaaksi tunnen itseni myös siksi, että mulla on ihan huiput ihmiset; perhe ja ystävät ympärillä ♡ pienet asiat tekee onnelliseksi :)

Lopuksi vielä kuvia viikonlopusta :) Mä meen vielä nauttimaan veljen seurasta ja viettämään rentoa iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti