torstai 13. helmikuuta 2014

Elokuviin!

Elokuvatorstai! :)

Mikäs sen mukavampi tapa ottaa hieman etäisyyttä arkeen ja aloittaa viikonloppu ikäänkuin hieman etuajassa, kuin lähteä hyvässä seurassa ulos syömään ja sen päälle elokuviin :)

Agendalla on Chico's:n burgerit ja sen jälkeen on vuorossa ruotsalaisen elokuvaohjaajan Felix Herngrenin ohjamaa elokuva Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi. Elokuva on lajityypiltään komedia, draama ja seikkailu ja ainakin trailerin perusteella hyvä! Traileriin pääset tästä.

Finnkinon sivuilla elokuvasta on kerrottu seuraavaa: Elettyään pitkän ja tapahtumatäyteisen elämän Allan Karlson joutuu vanhainkotiin uskoen sen olevan hänen pääteasemansa. Ongelmana on vain se, että hänen terveytensä on yhä erinomainen ja päivät käyvät sen vuoksi aivan liian tylsiksi.

Kun Allanin satavuotisjuhlat, joista hän itse ei ole vähääkään kiinnostunut, lähestyvät, Allan ottaa riskin ja pakenee ikävystyttävää arkeaan. Tapahtumasarja imaisee Allanin hullulle ja odottamattomalle matkalle, jossa on mukana rikolliskopla, murhaaja, laukku täynnä rahaa, norsu ja epäpätevä poliisi.

Kelle tahansa tämä olisi ollut elämän seikkailu, mutta Allanin kokemuksilla se on suunnilleen normaalia. Hän ei ole vain seurannut maailmanhistorian tärkeimpiä tapahtumia, vaan hänellä on ollut tärkeä osa niissä. Saamme seurata Allanin aiempia seikkailuja ja niiden uskomatonta vaikutusta historiaan, kuten esimerkiksi sitä, miten hän auttoi atomipommin keksimisessä sekä ystävystyi kaikkien kanssa, amerikkalaisista presidenteistä venäläisiin tyranneihin...

Satavuotias perustuu Jonas Jonassonin bestselleriin.


Päivän asuksi valikoitui H&M:n harmaa mekko ja kaveriksi Seppälän sinivalkoraidallinen neuletakki. Illan asua miettiessäni päädyin tähän, koska halusin mukavan asun myös työpäivään ja tämä on juurikin sopiva siihen tarkoitukseen. Oon melko huono käyttämään mekkoja, ennemmin vedän aina farkut jalkaan, mutta vaihtelu virkistää -vaatetuksessakin :)


Sain hienon tarjouksen lahjaksi Lumenen Kauklahdessa sijaitsevaan tehtaanmyymälään, jonka aion huomenna käyttää :) Onkin paljon ostettavaa! Lauantaina onkin sitten hyvä pitää kunnon hemmottelupäivä :)

Oon muuten miettiny Pupelle pentukoulua. Ajatus kyllä oikeestaan lähti, kun juttelin kaverin kanssa ja hän on koiransa kanssa menossa koirakouluun. Aloin sitten ajattelemaan, että voisihan sitä itsekin verrata vaihtoehtoja ja mennä vaikka sellaiselle kurssille, jossa opeteltais peruskäskyt ja niiden tottelu. Kilttihän tuo koira on, mut odotellessa sen murkkuikää ja sitä, kun kaikessa pitää koetella hermoja ;) Tokikin, varmaankin tuo on hyvin koirakohtaista, eikä läheskään kaikilla koirilla ole kovin kovaa uhmaikää. Kovasti ollaan nyt kyllä harjoiteltu kaikkia mahdollista herkkujen kanssa ja Puppe nauttii ihan selvästi siitä. Herkkujen etsiminen on sen lempipuuhaa. Yleensä piilotan makkariin 3-5 namia ja päästän sen sit makkariin sisälle ja se saa etsiä namit. Nopeesti se jo nykyään löytää ne ja häntä heiluu etsiessä ihan hurjaa vauhtia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti