sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kurkistus makkariin

Heipsan,

Tekipäs 11 tunnin yöunet hyvää :) Luulis nyt jaksavan touhuta tän päivän. Taivaalla on myös joku outo valoilmiö. jota vissiin auringoksi kutsutaan ja sekös saa myös hyvälle tuulelle :) Tuolla auringonpaisteessa oli oikein mukava tehdä aamulenkki, vaikka tuon pienen koiran kanssa ne lenkit nyt ei oo kovinkaan pitkiä.

Vaikka tuo aurinko onkin oikein mukava ilmestys niin on siitä haittaakin -kaikki pöly näkyy todella hyvin. Lisäksi, vaikka tuon koiran tassut pyyhkii aina pihalta tultaessa, jää niihin hieman sitä kosteutta ja lattia on sit täynnä tassunjäkiä. Moppi on siis tässä asunnossa käytössä useamman kerran viikossa. Tämä tammiparkettilattia on kyllä siitä loistava, että tassunjäljet näkyy huomattavasti vähemmän tässä kuin esimerkiksi edellisen asunnon tummemmassa laminaattilattiassa. Kun muutin tähän asuntoon, mulle kerrottiin, että ikkunat on pesty silloin kun asunto on siivottu rakentamisen jäljiltä. Hmm, nyt kun katson tuota olohuoneen ikkunaa niin se ei näytä kovin pestyltä :D Se olisi sitten seuraava projekti. Pakko ajottaa se viikonlopulle, että saa valosan aikaan pestyä. Mun veli on tulossa muutaman viikon päästä kyläilemään tänne niin sehän vois ruoka- ja juomapalkalla vaikka pesasta nää muutamat ikkunat :) Vieraista mieleeni vuodesohvat. Täytyis jossain vaiheessa hankkia vuodesohva. Siinä on vaan se ongelma, että varavuode olisi oltava olkkarissa ja mä en kelpuuta olohuoneeseen kuin nahkasohvan. Tuosta päästäänkin seuraavaan ongelmaan eli vuodemakanismilla varustettu nahkasohva= kallis. Ja just kyllä ostin uuden sohvaryhmän...

Vuodesohva onkin oiva aasinsilta nukkumiseen ja nukkumisesta taas päästään makuuhuoneeseen. Tässä siis kurkistus makuuhuoneeseen:


Alapuolella oleva kuva on näkymä ovensuusta. Heti sisäänkäynnin vasemmalla puolella on vaatehuone. Vaatehuone tekee makkariin tuollasen pienen syvennyksen, jossa sänky on. Oikeastihan sohvalla ei tee makuuhuoneessa mitään, mutta sohva jäi vanhasta asunnosta ja sille ei ollu muuta paikkaa. Se varmaan tulee sit myytyä siitä, kun keksii, mitä siihen ostaa tilalle :) Toisaalta, Puppe viettää arkipäivänsa makkarissa, kun oon töissä ja se tykkää sohvalta katsella maailman menoa. Siitä ikkunasta näkee hyvin tuon rakennustyömaan ja siellä olevat ihmiset. Kerran, kun oltiin Pupen kanssa ulkona mun työpäivän jälkeen, meitä kohti tuli joku rakennusmies, joka antoi Pelle rapsutukset ja kertoi sen olevan todellinen valvova työnjohtaja :D
 Tuossa sohvan yläpuolella oleva pieni ikkuna onkin aina täynnä pieniä tassun ja kuonon jälkiä <3 


Mä haluan, että makkarissa on mahdollisimman rauhalliset ja neutraalit värit. Tosin, kun tätä koko asuntoa katsoo niin ei täällä hirveästi räiskyviä värejä näy ;) Keväällä lupaan yllättää teidät ja laittaa makkariin jotain ainakin omasta mielestäni tosi värikästä ;) Arvatkaa kuinka monta kertaa jouduin tuon sängyn siistimään uudelleen, että sain kuvia? Vastaus: monta. Puppe hyppäs koko ajan sängylle ja se kovasti ois halunnu tehdä harmaasta torkkupeitosta itelleen pienen onkalon, johon käpertyä päikkäreille :)


Sohvalle kaipaisin uusia tyynyjä, en vaan vielä oo löytäny sopivia, joten nuo saa ajaa nyt asiansa :) Mulla on kyllä kasa Vallilan koristetyynynpäällisiä, joten ehkä ne läpikäymällä löytyis jokin uusivanha päällinen, jolla saisi vähän vaihtelua :)


Tuo nalle on muuttanu mun kanssa paikasta toiseen niin monta kertaa, etten raaski millään luopua siitä :) Sen paikka tulee aina olemaan asunnon makarissa, tavalla tai toisella :) Nalleparka on muutaman kerran joutunut jo Pupen hampaisiin, kun Puppe ei tykkää yhtään, että nalle ei leiki sen kanssa :D

Nyt sain hirveen draivin keksiä makkariin jotain uutta, joten lähden penkomaan vaatehuonetta! :) Palaillaan! Ja muistaakaahan nauttia sunnuntaista tehden asioita, joista nautitte :) Elämän parhaat asiat, kun ovat ilmaisia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti