keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kevättä myös vaatetukseen!

Moikka,

Kuten jo eilen mainitsinkin, tein vähän vaatetilausta kevättä silmällä pitäen :) Mukava muutenkin saada jo hieman "kevättä rintaan" :) Vuodenajat ovat myös siinä mielessä kivoja, että jokaisena vuodenaikana voi pukeutua hieman eri tavalla ja eri materiaaleihin :)

Kuten monesta paikasta olette varmaan jo lukeneetkin, että muotia tulevana keväänä on denim ja beige. Mielestäni tosi kiva yhdistelmä ja itse ajattelin yhdistää vaaleaa farkkua ja beigeä :) Lisäksi noiden sävyjen kaveriksi menee konjakinruskea, harmaa ja valkoinen. Vielä pitäis bongata joku isohko kiva kaulakoru!

Tässä vähän esimakua tilatuista jutuista! Paketti saapuu varmaan helmikuun loppupuolella :) Täytyy vain toivoa, että kaikki ovat sopivia ja istuvat hyvin päälle. Kuvissa näyttivät ainakin kivoilta. Aika usein vaan lopputulos on se, että netissä kaikki näyttää oikein kivalta, mutta kun vetäset vaatteet päälles niin näky ei olekaan enää niin imarteleva. Siis mullehan ei niin käy, mut kavereille ;)






Kuvat

Meneepäs nämä viikot nopeesti! Vaikka pääsee aikasin töistä kotiin niin siltikin illat menee ohi ihan vaan yhdessä hujauksessa. Tämä ilta onkin kulunu siivotessa ja pyykätessä! Onneksi viikonlopulle onkin taas kaikkea mukavaa suunnitteilla :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti